Είμαστε ΕΔΩ και παλεύουμε

Aνακοινώθηκε σήμερα (05/01/2022) από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ότι:

«Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ –ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014)  της κατηγορίας της μη τήρησης των διακανονισμών που υποβλήθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας αδειοδότησης με τους αθλητές τους  LOJESKI MATTHEW TOMAS και JONAS MACIULIS και τον προπονητή ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΟΥ».

H AEKBC και το Νομικό Τμήμα της με σύνεση, προσήλωση και σοβαρότητα θα συνεχίσουν να μάχονται δυναμικά σε έντιμους αγώνες, σε όλα τα επίπεδα, δίχως βερμπαλισμούς και ακρότητες, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας, και κυρίως με «πυξίδα» τις αξίες του ιστορικού Σωματείου μας.

Η ΑΕΚ ΒC ουδόλως πανηγυρίζει για τη σημερινή εξέλιξη. Αναγνωρίζει πλήρως τα προβλήματα, που έχουν ανακύψει για θέματα, για τα οποία πρώτη ενημέρωσε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα παρά τα – περί αντιθέτου – γραφόμενα. Καταδικάζει, ωστόσο, τις πρακτικές όλων όσοι επιχείρησαν το τελευταίο διάστημα να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη.

Ως οργανισμός αποδεχόμαστε κάθε καλόπιστη κριτική για δικές μας παραλείψεις, δεν αποδεχόμαστε τη στρέβλωση και τη συντονισμένη προσπάθεια χειραγώγησης απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται.

Ο δρόμος είναι ακόμη ανηφορικός για μας.

Eμείς είμαστε όμως ΕΔΩ και παλεύουμε…

Προχωράμε…

ΑΕΚ ΒC