Ειδικές τιμές για την πρεμιέρα του Eurocup

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ, η «Βασίλισσα» επιστρέφει και τυπικά στην Ευρώπη.

Την ερχόμενη Τετάρτη (14/10, 19:00) η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη ρωσική Κράσνι στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Για την ΑΕΚ η ημέρα αυτή έχει το δικό της ιερό συμβολισμό, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή, που η επιστροφή της συνοδεύεται από τη συμμετοχή της στο Eurocup, στη μετεξέλιξη του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης. Εκεί όπου η ΑΕΚ εκτόξευσε τη λάμψη και τη φήμη της στα πέρατα της Οικουμένης, με το «Καλλιμάρμαρο» και τη «Λωζάννη» να αποτελούν διαχρονικό φάρο της ένδοξης Ιστορίας της.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» σε θέλει κοντά της πιο πολύ από ποτέ. Να στηρίξεις την ομάδα στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει για την πρώτη νίκη της και στην Ευρώπη. Να στηρίξεις την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή στην ομαλή επανένταξη της ομάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει η «Βασίλισσα».

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η διοίκηση της ΑΕΚ θέλοντας να συνεορτάσει το γεγονός της μεγάλης επιστροφής με τον κόσμο της, αποφάσισε ειδικά για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης τις παρακάτω τιμές για τα εισιτήρια της αναμέτρησης: 10 ευρώ για όλες τις θέσεις, πλην από το VIPB διάζωμα (125 και 128), το οποίο θα κυμαίνεται στα 20 ευρώ.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

ο αγώνας της Τετάρτης αποτελεί μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλο τον κόσμο, ότι είμαστε πρώτοι παντού και να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ. Ο αγώνας της Τετάρτης σηματοδοτεί μια ακόμη επανεκκίνηση για την ΑΕΚ του μέλλοντος, που ονειρευόμαστε.

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε ΚΑΙ στην Ευρώπη…