Έγραψαν Ιστορία στην Πόλη

Συγκλονιστικές στιγμές στη Βασιλίδα των πόλεων…

Οι παλαίμαχοι αθλητές της ΑΕΚ, Μηνάς Γκέκος, Γιώργος Αγιασωτέλης, Νίκος Αποστολίδης, Βαγγέλης Φώτσης, Βασίλης Λανές, Τριαντάφυλλος Πανταζής, Γιώργος Κουκλάκης, Γιάννης Μπουρούσης, και οι συναθλητές τους Κρέστας, Κωνσταντέλλος, Λιαράκος, αλλά και ο προπονητής τους Νίκος Νεσιάδης, ο πρόεδρος και τα λοιπά μέλη του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, οι Νίκος Μπαμπανικολός, Χρήστος Ζούπας, Σάββας Ανεστιάδης (ο οποίος εκπροσώπησε και την ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC), έγραψαν Ιστορία στην Πόλη, στο πλαίσιο των δράσεων των 100 ετών από τη γέννηση του ενδόξου Συλλόγου μας.

‘Οπως έγραψε Ιστορία και η «σαρξ εκ της σαρκός» της ΑΕΚ, η ομάδα παλαιμάχων, του γεννήτορος Πέρα (Κλουμπ), προεξάρχοντος του προεδρικού διδύμου Ανδρέα Ρομπόπουλου και Στέλιου Μουχλίδη.

 Η αναμέτρηση διεξήχθη χθες, Παρασκευή (05/01), στις εγκαταστάσεις της Μπεσίκτας, στο Spor Kompleksi.

Η αντιπροσωπεία του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, την ίδια ημέρα, δέχθηκε τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, στοο Φανάρι, ενώ συνάντηση είχε και με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας, πρέσβυν κ. Κωνσταντίνο Κούτρα.

Το ιστορικό διήμερο στα πατρογονικά στήριξε και η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, ενώ το «παρών» στην Πόλη έδωσε η Πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής της Λέσχης, κα.  Χριστίνα Σούκερη.

Η ΑΕΚ BETSSON BC αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον ΣΠΑΚΑ για την έμπνευση, αλλά και το Πέρα, που για ακόμη μία φορά αγκάλιασε την ΑΕΚ της Μητέρας Ελλάδας.