«Ευχοστολίδια» με ΑΕΚ

ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12

ΩΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 18.30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ATHENS METRO MALL

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΩΡΕΣ

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος του προγράμματος είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Τα παιδιά των Σωματείων της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου σε τρία γνωστά εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Στο Athens Metro Mall όπου θα εγκαινιαστεί μια από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής, θα δώσει το παρόν και η ομάδα μας, την οποία θα εκπροσωπήσουν οι αθλητές μας, Δημήτρης Μωραίτης και Γιώργος Τσαλμπούρης μαζί με τον εμπορικό διευθυντή της ΑΕΚ κ. Λεωνίδα Παπαβασιλάκη, τον υπεύθυνο marketing κ. Αντώνη Παπαντώνη και τον υπεύθυνο Tύπου της ΑΕΚ κ. Αλέξανδρο Κοζαρίδη. Παράλληλα θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και αθλητές άλλων ομάδων.

Σας καλούμε να στηρίξετε την συμμετοχή των παικτών μας στην ενέργεια αυτή, με την παρουσία σας και με την συμβολή σας στο να γίνουν οι ευχές των παιδιών πραγματικότητα.