«Ευχαριστούμε τους φίλους της ΑΕΚ»

Ο σύμβουλος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Δουβής μίλησε για τη συνεργασία με τη FILA αλλά και για τα σχέδια του τμήματος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ. Παράλληλα, ο κύριος Δουβής ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για την συμμετοχή του στο διαγωνισμό για την επιλογή της φανέλας.

Τι είπε ο Γιάννης Δουβής:

 

«Καλωσορίζουμε τον Σκότι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Δεν διευκολύνεται μόνο το έργο του τεχνικού τιμ αλλά και το δικό μας έργο. Πέρα από το αγωνιστικό, πράγματα γίνονται και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τους τελευταίους 2,5 μήνες αποτιμήσαμε την αξία του προϊόντος που έχουμε στα χέρια μας και την βαρύτητα του ονόματος της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δώσαμε στην «Βασίλισσα» διαδικτυακή παρουσία και ψηφιακό αποτύπωμα. Οι φίλοι της «Βασίλισσας» απέκτησαν τη δυνατότητα να προμηθεύονται εισιτήρια διαδικτυακά. Δουλεύουμε συστηματικά πάνω στην παρουσίαση του αγώνα. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις.

 

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχουμε φέρει πάνω από 5.000 μαθητές να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας. Αναπτύξαμε το χορηγικό μας πρόγραμμα και ανακοινώνουμε με μεγάλη ικανοποίηση τη συνεργασία μας με τη FILA για τα επόμενα δύο χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με τη FILA για επίσημα αδειοδοτημένα προϊόντα, με ποιότητα, τεχνολογικές καινοτομίες και την φινέτσα της ιταλικής εταιρίας. Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ που τις προηγούμενες δύο μέρες μας βοήθησαν πολύ για την επιλογή της φανέλας.

 

Όπως καταλάβατε η ΑΕΚ θα είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη η οποία θα χρησιμοποιήσει τις λεγόμενες ρετρό εμφανίσεις με μανίκι. Οι συγκεκριμένες φανέλες θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα μας σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις φέτος και του χρόνου. Παράλληλα, θα υπάρξει μία ολοκληρωμένη σειρά επίσημων αδειοδοτημένων προϊόντων, με αθλητικό υλικό και διάφορα καινοτόμα προϊόντα τα οποία θα αναπτύξουμε και θα θέσουμε προς διάθεση για τους αναρίθμητους φίλους της ΑΕΚ από τη νέα σεζόν».

 

Τι είπε ο πρόεδρος της FILA Ελλάδας, Αλέξης Χατζόπουλος:

 

«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή που η FILA αναλαμβάνει χορηγός της ΑΕΚ, μιας ιστορικής ομάδας. Αντίστοιχα μεγάλη ιστορία έχει και η FILA στο μπάσκετ, με πιο ξεχωριστή τη συνεργασία μας με τον Γκραντ Χιλ στο NBA. Αντίστοιχη επιτυχία είναι και με την ΑΕΚ . Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ερχόμαστε σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους να βρίσκουν αγαπημένα προϊόντα και θα είναι αγαπημένα γιατί θα συνοδεύουν μεγάλες εμφανίσεις και μεγάλες επιτυχίες. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα σε ό,τι χρειαστεί. Κάθε επιτυχία στην ΑΕΚ».