«Ευχαριστούμε»

Ολοκληρώθηκε σήμερα (16/06) η διαδικασία των «Τry Out» της ΑΕΚ, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ και ο Ντράγκαν Σάκοτα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για ακόμη μία φορά τους αθλητές, που με την παρουσία τους λάμπρυναν τις αγωνιστικές δραστηριότητες των τελευταίων ημερών. Ευχαριστούν βεβαίως και τις οικογένειές τους.

H εντυπωσιακή προσέλευση απέδειξε τη δυναμική της ΑΕΚ, αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου στην προσπάθεια, που καταβάλλει η ΑΕΚ B.C., αλλά και στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί στα επίπεδα αυτά, το project του οποίου θα κοινοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Oι νεαροί αθλητές (γεννηθέντες από το 1999 έως το 2003) έλαβαν μέρος στις δοκιμές υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος, Ντράγκαν Σάκοτα και έδειξαν τις δυνατότητές τους υπό τις οδηγίες των προπονητών Αλέξη Φαλέκα και Βαγγέλη Τσεπέλη.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι θα προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες κι άλλες προπονήσεις, για αθλητές κυρίως από την ελληνική περιφέρεια, οι οποίοι επιθυμούν να δοκιμαστούν και δεν είχαν μέχρι στιγμής τη δυνατότητα. Θα υπάρξει σύντομα σχετική ανακοίνωση.