«Ευχαριστώ» στους εθελοντές

H διοίκηση της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δεκάδες φίλους της ομάδας, που ανταποκρίθηκαν στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού «Είσαι ΑΕΚ; Γίνε Εθελοντής».

Η προσέλευση των «Ενωσιτών» εθελοντών, αρκετοί εκ των οποίων έλαβαν το «βάπτισμα του πυρός» στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Κράσνι, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πρόκειται για τους Μπάμπη Καραμούζη, Ευάγγελο Γκανογιάννη, Θανάση Ντάβο, Κυριάκο Αρσάνογλου, Διονύση Κομπλίτση, Βασίλη Παπαδόπουλο, Βάσια Τουζοπούλου, Αλέξανδρο Ανδρεάδη, Ειρήνη Αντωνάκα, Φιλοποίμην Μαλκότση, Γιώργο Εστυαφιανίδη, Χρήστο Μπάκα, Ξένια Βρεττάκου, Πέτρο Μολυβιάτη.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ΑΕΚ, που δεν κλήθηκαν, ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας. Αύριο (Παρασκευή 16/10) ακόμη σαράντα (40) εθελοντές θα δώσουν «συνέντευξη» στα Γραφεία της ΑΕΚ.

Το «Πρόγραμμα Εθελοντισμού» θα επεκταθεί σε διαφόρους τομείς δραστηριοτήτων και οι σχετικές δράσεις θα ανακοινώνονται από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΑΕΚ.

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι «Ενωσίτες» εθελοντές διασώστες, εκπαιδευμένοι, με πιστοποιημένη κατάρτιση στην προσφορά Πρώτων Βοηθειών προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν στο «Πρόγραμμα» της ΑΕΚ.