Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Οι εικόνες του 2003 από τα γκρεμοχαλάσματα (και) του «Γεώργιος Μόσχος» στη Νέα Φιλαδέλφεια εξακολουθούν να «στοιχειώνουν» τη μνήμη μας.

Στο διάστημα της 5ετίας της Αναγέννησης της «Βασίλισσας» η διαδικασία αναζήτησης του «νέου» σπιτιού της από τη Διοίκηση της ΑΕΚ ΒC, αποτέλεσε και αποτελεί κορωνίδα των δραστηριοτήτων της, προκειμένου να στεγαστούν εκεί όλα τα Τμήματά της, συνεπώς και τα Τμήματα Υποδομής της.

 Ένα «επώδυνο» καλοκαίρι έφυγε, μετά την απροσδόκητη «έξωσή» της από το Δημοτικό Κλειστό Αμαρουσίου (Άγιο Θωμά), αν και η αναζήτηση και άλλων ωρών προπόνησης για τα «Αετόπουλα» θα είναι διαρκής για τα στελέχη της, τα οποία σπεύδουν καθημερινώς προς εξομάλυνση των εκκρεμοτήτων. Η εκπαίδευση των Παίδων και των Εφήβων της ΑΕΚ «εξελίσσεται» σε διαφορετικά γήπεδα της Αττικής μεν, με τη βασική εκπαίδευση στο «Athens Sports Hall», αλλά με το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι δε, των προπονητών και των εφόρων τους, και με δράσεις, που θα γνωστοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Η Γενική Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

1. Την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και τον Πρόεδρό της, κ. Αλέξανδρο Αλεξίου, οι οποίοι «δάνεισαν» ώρες από το Πρόγραμμα Εκπαίδευσής τους στο Κλειστό του Διασχολικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας για τη διεξαγωγή των αγώνων Παίδων-Εφήβων και αποφεύχθηκε (πιθανή) εκτροπή.

2. Το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τον αξιότιμο Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βούρο και τους συνεργάτες του, για την κινητοποίηση, η οποία παραμένει διαρκής, προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως αδικίες ετών.

3. Την Ελληνογαλλική Σχολή “Saint Joseph”, στο Κλειστό της οποίας στεγάζεται η Ακαδημία μας (AEK ΒC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA).

4. To Δήμο Φυλής και τα στελέχη του για την παραχώρηση ωρών στο Κλειστό «Σπάρτακος», αλλά και τη διάθεση ευρύτερης συνεργασίας.

5. Τον αδελφό Σύλλογο Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων Β.C., με την αρωγή και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων, που στάθηκε στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή και αναζήτησε λύσεις στο γηπεδικό πρόβλημα, καίτοι αυτές προσέκρουσαν σε κανονιστικές διατάξεις (ΕΣΚΑ).

Τέλος, ευχαριστεί τους διοικούντες κι άλλων συλλόγων της Αττικής, ή εκπροσώπους θεσμικών φορέων, οι οποίοι έδειξαν ειλικρινή διάθεση για συνεργασία.