«Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

O προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοάν Πλάθα, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση με Άρη, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League:

«Ξέρω, ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς τον Άρη, και ιδιαίτερα προς τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος τον έκανε γνωστό παντού. Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω (σ.σ. τον Νίκο Γκάλη) κάποια στιγμή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, που θα πρέπει να διορθώσουμε. Ωστόσο, θα πρέπει να σταθώ στην επιμονή και την αποφασιστικότητα, που έδειξαν οι παίκτες μου, έως το τέλος της αναμέτρησης του ΒCL με τη Ντιναμό Σάσαρι.

Ποτέ δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες στις απουσίες. Είχαμε ένα διαφορετικό ρόστερ στην Ιταλία, χωρίς τους Καμπενγκέλε και Χολ, αλλά και τον Κουζμίνσκας, από το το σημείο που τραυματίστηκε και μετά, αλλά νικήσαμε, όπως είδατε. Αυτό αναδεικνύει τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια, που είχαν οι υπόλοιποι παίκτες».