«Δώσαμε τα χέρια με τον κ. Γαβριήλ Χαλεπλή»

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο νέος Μέγας Χορηγός της ΑΕΚ B.C., θα είναι η B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD και από το Σάββατο (06/10) η ΑΕΚ θα αγωνίζεται με τη φανέλα του δημοφιλούς www.betshop.gr.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Β.C., κ. Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ τη B2B GAMING SERVICES -ηγετική δύναμη στην Ευρώπη εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα του διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων- την πλατφόρμα και περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr.

Δώσαμε τα χέρια με τον ιδρυτή της Εταιρίας και διεθνή  Έλληνα επιχειρηματία κ. Γαβριήλ Χαλεπλή. Είναι τιμή μας να έχουμε τον ίδιο χορηγό με το πρωτάθλημα BETSHOP BASKET LEAGUE, αφού η Εταιρία είναι χορηγός και συνολικά του πρωταθλήματος και διά του τρόπου αυτού όλων των ομάδων.

Η ΑΕΚ των τροπαίων και των υψηλών απαιτήσεων, των αδιαπραγμάτευτων και διαχρονικών ιδανικών ήλθε σε συμφωνία με μια εταιρία, που τη διέπουν οι δικές της αρχές και κατευθύνσεις. Θέλω να πιστεύω, ότι η συνεργασία αυτή θα συνδυαστεί με νέες μεγάλες επιτυχίες, όπως οφείλουμε άλλωστε, για τον κόσμο και την ένδοξη ιστορία μας».

«Η ΑΕΚ είναι μία επική ομάδα σε ένα άθλημα-σύμβολο. Ενωνόμαστε με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ενωνόμαστε με τον κόσμο του μπάσκετ και είμαστε εδώ για περισσότερα», δήλωσε ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής.