Διατροφολόγος ο Άγγελος Πρεβεζάς

Η Αθλητική Διεύθυνση της ΑΕΚ ΒC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA ενημερώνει, ότι ενισχύεται ακόμη περισσότερο η επιστημονική ομάδα συνεργατών της.

Στο πλαίσιο τη αρτιότερης εκπαίδευσης, πνευματικής και σωματικής στήριξης των αθλητών μας, συνήψε συμφωνία με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Άγγελο Πρεβεζά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο κ. Άγγελος Πρεβεζάς γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και τα τελευταία 5 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης το 2017.

Κατόπιν απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη «Μοριακή Διατροφή-Διατροφογενετική» (Master’s degree in molecular nutrition) στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σκοπός της μεταπτυχιακής του ειδίκευσης είναι η πρόληψη διατροφο-εξαρτώμενων ασθενειών και η παροχή εμπεριστατωμένης και εξατομικευμένης διατροφικής θεραπείας. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο». Ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ηράκλειο Κρήτης και τώρα εργάζεται στην Αθήνα.

Ο ίδιος θεωρώντας σημαντικό το κομμάτι της πρόληψης ιδιαίτερα στα παιδιά, την δεδομένη στιγμή παρακολουθεί το πρόγραμμα επιμόρφωσης παιδιατρικής διατροφής “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”,  με τελικό στόχο την απόκτηση του τίτλου του παιδοδιατροφολόγου (Pediatric Nutritionist).