Διαρκείας έως 31 Οκτωβρίου

Ο κόσμος αποτελεί διαχρονικά τη μεγάλη δύναμη της «Βασίλισσας».

Αυτό αποδείχθηκε και χθες (Τρίτη) στο Σαρλερουά, όπου οπαδοί της ΑΕΚ από Ελλάδα, Βέλγιο, αλλά και άλλες γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες στήριξαν την ομάδα με τον παλμό και τη φωνή τους. Παράλληλα, συνέβαλαν αποφασιστικά για την επιτυχία της ομάδας στην προσπάθεια, που καταβάλλει για διάκριση στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ B.C. θέλει τους φίλους της ομάδας στο πλευρό της, σε όλες τις εγχώριες ή μη, διοργανώσεις. Γι’ αυτό και υπενθυμίζει, ότι η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα ολοκληρωθεί σε πέντε (5) ημέρες, ήτοι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου (2016), παραμονή της αναμέτρησης με Μπεσίκτας στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να σπεύσουν για το αυτονόητο καθήκον τους να προμηθευτούν Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διάθεση γίνεται ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος PRESS), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 – 18:30 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aekbc.gr & www.viva.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 – 18:30 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: tickets@aekbc.gr .

Επιπλέον σημεία πώλησης:

VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης).

Για λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ.