Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για ΑΕΚ – Τόφας

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και M.M.E. της ΑΕK ΒC ενημερώνει:

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Τόφας, στο πλαίσιο των Play-ins του BCL, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 04/01/2023, στις 19:30 (κεκλεισμένων των θυρών), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Ειδικά γι’ αυτή την αναμέτρηση – εξαιτίας της τιμωρίας – ΔΕΝ θα ισχύουν οι ετήσιες διαπιστεύσεις και οι δημοσιογραφικές ταυτότητες. Για την πρόσβαση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. στο Olympic Hall θα εκδοθούν ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε/μέλη ΠΣΑΤ & ΕΣΗΕΑ, που επιθυμούν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα έως τη Δευτέρα (02/01/2023 και ώρα 15:00), με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο/ΜΜΕ/αριθμός επαγγελματικής ταυτότητας) στο press@aekbc.gr.

Στις περιπτώσεις που οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι κάτοχοι ταυτοτήτων των δημοσιογραφικών Συνδέσμων/Ενώσεων, το αίτημα θα πρέπει να υπογράφεται ΜΟΝΟ από τον αρχισυντάκτη – μέλους ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ του ΜΜΕ με το οποίο συνεργάζονται.

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα πραγματοποιείται από τη Νότια Πύλη (επί της οδού Αρτάκης), με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, ή άλλου πιστοποιητικού, και κατόπιν για όσους έχουν αυτοκίνητο η στάθμευση θα πραγματοποιείται στο Πάρκινγκ 2 (P2). Η πρόσβαση στο εσωτερικό του Γηπέδου θα πραγματοποιείται από την είσοδο των VIP, όπου και θα παραλάβουν ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ο αριθμός των δημοσιογράφων/τεχνικών, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι: Εφημερίδες 1 άτομο, site 1 άτομο, τηλεοπτικοί σταθμοί 1 άτομο, ραδιοφωνικοί σταθμοί 2 άτομα (δημοσιογράφος + τεχνικός).

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητος, δεδομένου, ότι οι θέσεις λόγω πρωτοκόλλου είναι περιορισμένες.

Απάντηση από το Γραφείο Τύπου θα αποστέλλευται στο e-mail του ενδιαφερομένου, μόνο στο ενδεχόμενο απόρριψης του αιτήματος. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτό κανένα αίτημα.

*Η πρόσβαση των φωτορεπόρτερ παραμένει ως έχει, ήτοι από τη Νότια Πύλη με επίδειξη της διαπίστευσης.