Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για ΑΕΚ – Προμηθέας

Διεξάγεται αύριο (Παρασκευή, ώρα 19:30), στο ΟΑΚΑ, η αναμέτρηση ΑΕΚ-Προμηθέα για την ημιτελική φάση της betshop.gr Basket League (5ος αγώνας) και τροποποιείται η διαδικασία πρόσβασης των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ανεξάρτητα με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει τα παρακάτω:

Η είσοδος των δημοσιογράφων στην κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση ΑΕΚ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ για τον πέμπτο αγώνα της Β’ φάσης των Playoffs της Betshop Basket League 2018-19, που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με λίστα η οποία θα διαμορφωθεί από τον ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ και την γηπεδούχο ΚΑΕ. Οι ταυτότητες ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ δεν θα ισχύσουν για την συγκεκριμένη συνάντηση.

Ο αριθμός των διαπιστεύσεων ορίζεται ως εξής:

    Από δύο (2) οι αθλητικές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

    Από μια (1) οι πολιτικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεις αποστέλλονται στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου media@esake.gr και dampap75@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 7/6 στις 12:00 και πρέπει εκτός από το ΜΜΕ και το ονοματεπώνυμο να αναγράφεται και ο αριθμός αστυνομικής ή δημοσιογραφικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί εκείνον των διαθέσιμων θέσεων θα δοθεί προτεραιότητα στα αθλητικά ΜΜΕ, τις πολιτικές εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η λίστα που θα διαμορφωθεί θα παραδοθεί στην ΚΑΕ ΑΕΚ και στην είσοδο των δημοσιογραφικών θέσεων του ΟΑΚΑ πριν την αναμέτρηση θα γίνεται ταυτοποίηση των δικαιούμενων εισόδου. Συνεπώς οι δημοσιογράφοι που θα διαπιστευθούν πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αστυνομική ή δημοσιογραφική ταυτότητα.

Για φωτορεπόρτερ:

Οι φωτορεπόρτερ/φωτοειδησεογράφοι (θα έχουν πρόσβαση με την επίδειξη των δελτίων αναγνώρισης επαγγελματικής ταυτότητας των μελών της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, οι οποίοι φέρουν το ειδικό γιλέκο που τους έχει χορηγηθεί από τον ΕΣΑΚΕ.