Διαγωνισμός για το ΑΕΚ – Νεπτούνας

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις δράσεις της με τον οπαδό της ΑΕΚ πρωταγωνιστή.

Στο πλαίσιο αυτό η νέα καινοτομία με την προσθήκη των “baselinecourtseats” (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), για την αναμέτρηση με την Νεπτούνας για το Eurocup, την Τετάρτη 16/12/2015 και ώρα 19:00.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη “baselinecourtseat”, προκειμένου για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο).

Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση.  Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα (14/12/2015, στις 12:00). H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την 14/12/2015 και ώρα 13:00.

Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται.

Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον.