Χωρίς κόσμο και στην ΕΣΚΑ

Η AEK BC ανακοινώνει, ότι:

Με απόφαση της Κυβερνήσεως και στο πλαίσιο των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης (22/03) της παρουσίας κοινού για περιορισμό της μετάδοσης του Κορωναϊού, αλλάζουν τα δεδομένα στις αγωνιστικές δραστηριότητες των ομάδων, που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΕΣΚΑ.

Ως εκ τούτου, οι αγώνες ΑΕΚ – Ακαδημία Αθηνών (για το Πρωτάθλημα Παίδων, αύριο, 10/03, 20:15), ΑΕΚ – Ακαδημία Αθηνών (για το Πρωτάθλημα Εφήβων, αύριο, 10/03, 21:30), που θα διεξαχθούν στο Διασχολικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και ο αγώνας ΑΕΚ – Τριπλή Κορώνα (για το Τουρνουά Παμπαίδων, 15/03, 10:00), που θα διεξαχθεί στο Κλειστό “Σπάρτακος” του Δήμου Φυλής, δεν θα έχουν κόσμο, ήτοι θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Παρακαλούνται γονείς και συνοδοί των αθλητών να πειθαρχήσουν στην απόφαση.

Η σχετική ανακοίνωση (και) της ΕΣΚΑ:

Σύμφωνα με την υπ.αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.15954 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 726 Β’, 08/03/2020) για την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων λόγω των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της μετάδοσης του  COVID-19 (κορωνοϊού), ενημερώνουμε ότι :

Όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της ΕΣΚΑ (κάθε ηλικίας) που πραγματοποιούνται σε κλειστές και ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα- γυμναστήρια), θα διεξάγονται χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Τα προαναφερόμενα μέτρα θα ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 09/03 έως και την Κυριακή 22/03. Για την συνέχεια της εφαρμογής των μέτρων μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου, θα αναμένουμε την απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων.

Συγκεκριμένα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την διεξαγωγή αγώνα, επιτρέπεται η είσοδος μόνο:

-έως 21 ατόμων κάθε ομάδας που όπως προβλέπεται, αναγράφονται στο φύλλο αγώνα (αθλητές, προπονητής, βοηθοί προπονητών, έφορος, φυσιοθεραπευτής κλπ).

Σημείωση: τα στοιχεία των αναγραφόμενων ατόμων στο φύλλο αγώνα πρέπει να είναι πλήρη (πλήρες ονοματεπώνυμο).

-διαιτητών-κριτών

-του ιατρού του αγώνα

-κομισάριου (εάν έχει οριστεί)

-των υπευθύνων της αθλητικής εγκατάστασης (τεχνικός /φύλακας κλπ)

*Σε περίπτωση βιντεοσκόπησης/κάλυψης του αγώνα, επιτρέπεται από μία (1) βιντεοσκόπηση /ένας κάμεραμαν για κάθε ομάδα.