Χορηγική συνεργασία με Pizza Fan

Η AEK BETSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με τη Pizza Fan για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η συμπόρευσή μας με την κορυφαία εταιρεία pizza delivery πανελληνίως, συνιστά ακόμη ένα ακόμα βήμα προς τη βελτίωση των υπηρεσιών, που απολαμβάνουν οι οπαδοί μας στους εντός έδρας αγώνες της «Βασίλισσας».

Η Pizza Fan είναι σήμερα η No1 εταιρεία pizza delivery με 27 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και 91 καταστήματα.

Προσφέροντας έναν πολύ πλούσιο κατάλογο προϊόντων, που έχουν σχεδιαστεί με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της, μοιράζεται μαζί τους τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας. Παράλληλα, δίνει έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην ποικιλία, τις πρωτοποριακές συνταγές αλλά και τις πολύ προσιτές τιμές!

Η καινοτομία και εξέλιξη αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της Pizza Fan, γι’ αυτό και οι πρωτότυπες συνταγές της συνεχώς ανανεώνονται. Από τις διώροφες Double Pizza, που αγαπήθηκαν για τη γεύση και τα πλούσια υλικά τους, τις πίτσες Crosscut με βάση από τραγανή πατάτα crosscut, τα διάσημα burgers, τη σειρά Al Forno με ζύμη, που ζυμώνεται στο χέρι και mozzarella φυσικής ωρίμανσης και τα νέα της Vegan προϊόντα  η Pizza Fan έχει αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της εστίασης.

Και επειδή η κοινωνική προσφορά είναι πάντα πολύ σημαντική προτεραιότητα, θέλοντας να είναι κοντά σε κάθε σχολείο και κάθε αθλητικό σύλλογο όπου κι αν βρίσκονται, στηρίζει με τα μοναδικά χορηγικά της προγράμματα χιλιάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο.