«Χαμόγελα» από την ΑΕΚ

Η «Βασίλισσα» έδωσε το «παρών» με πολυμελή αντιπροσωπεία στην εκδήλωση του Iδρύματος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/4) στην Αίγλη Ζαππείου για την υποστήριξη της δράσης «Μια Υπογραφή, Πολλά Χαμόγελα».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Μιχάλης Πολυτάρχου, αλλά και οι Λεωνίδας Κασελάκης, Ζήσης Σαρικόπουλος, ήταν οι αθλητές που εκπροσώπησαν τη «Βασίλισσα», υπογράφοντας μπάλες, οι οποίες θα διατεθούν μέσω e-shop, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Iδρυμα.

 

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ακόμη ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας και ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου.

 

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Μιχάλης Πολυτάρχου, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ, είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε και εμείς, βάζοντας έστω ένα λιθαράκι. Ξέρουμε και εμείς πως είναι να είσαι παιδί, έχουμε περάσει όλοι από αυτές τις ηλικίες. Ξέρουμε πως ήταν όταν μας έδιναν κάτι που μας έκανε να χαμογελάμε».

 

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ανέφερε: «Εκ μέρους της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και προσωπικά ως άτομο, ως μέλος της κοινωνίας, ευχαριστώ δημοσίως όσους συνεργάζονται με το Ίδρυμα το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την προσφορά τους. Δεσμευόμαστε ως ΚΑΕ ΑΕΚ πως θα είμαστε παρόντες και σε οποιοδήποτε άλλο κάλεσμα του Ιδρύματος «Το Χαμόγελο του Παιδιού».