«Χάλκινα» τα Αετόπουλα

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα Πρωταθλήματα της Α’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ, κατέκτησαν οι Παίδες και οι Έφηβοι της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Νίκου Χατζή  επικράτησε χθες 68-48 της Τριπλής Κορώνας στο μικρό Τελικό, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.  Τα Αετόπουλα λύγισαν από τα πλείστα προβλήματα τραυματισμών, απότοκο της κακοδαιμονίας που έπληξε όλο τον οργανισμό εφέτος, αφού επί μακρόν δεν αγωνίστηκαν οι Σπύρογλου, Πράπας, Ζαρκαδούλας (οι δύο τελευταίοι υποβλήθηκαν και σε αρθροσκόπηση, αλλά και ο Ρογκαβόπουλος, που είχε υποχρεώσεις με την Ομάδα Ανδρών, ενώ δεν έλειψαν και ολιγότερο σοβαροί τραυματισμοί.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Τσεπέλη επικράτησε 83-76 του Παναθηναϊκου, στο μικρό Τελικό, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες, κι ενώ άγγιξε μέχρι και τη συμμετοχή του στον Τελικό.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 83-76

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 40-33, 65-51, 83-76

ΑΕΚ (Βαγγέλης Τσεπέλης): Kαραμίντζος, Βαρδής, Διαμάντης, Οκμπέντε, Ουκπέπορ, Καρλής, Θρασυβουλίδης, Μακρής, Στεργίου, Στυλιανός, Πιτσινέλης.

ΑΕΚ – Τριπλή Κορώνα 68-48

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 42-28, 58-35, 68-48

ΑΕΚ (Νίκος Χατζής): Τίγκας, Ματσούκης, Κωνσταντέλος, Ιωάννου, Μιχαήλ, Καραβάνας, Τσουργιάννης, Πετρόπουλος, Φιλιππαίος, Πασχαλίδης.