«Απόψε μας μιλήσατε…»

Αυτό, που συμβαίνει από χθες ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η ταινία-έπος «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, με παραγωγούς την ΑΕΚ Β.C. και τον Μάκη Αγγελόπουλο «έσπασε τα ταμεία» στην πρεμιέρα της Πέμπτης (25/01), με βάση τις πρώτες μετρήσεις.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν και οι κριτικές των σινεφίλ σε επιλεγμένα Μέσα, ενώ δεκάδες συγκινητικές επιστολές έφτασαν στα Γραφεία μας από φίλους της ΑΕΚ, αλλά και άλλων ομάδων, γεγονός, που καταδεικνύει την οικουμενικότητα της επιτυχίας της 4ης Απριλίου, αλλά και ότι το πανεθνικό μήνυμα της ταινίας ελήφθη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μπήκαν στη διαδικασία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους προς τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ Β.C. και τη Διοίκηση, οι οποίοι θα συνεχίσουν την προσπάθεια ανάδειξης των ιερών και οσίων του συλλόγου μας, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ, πέρα και πάνω από χρώματα και ταξικές διαφορές.

Η ΑΕΚ Β.C. ενδεικτικά «αποκαλύπτει» την επιστολή του κυρίου Βλασίου Δαγρέ, εκ Κορίνθου, ο οποίος παρακολούθησε την ταινία και απέστειλε τα παρακάτω:

«Αξιότιμε κύριε Αγγελόπουλε,

έχοντας περάσει αρκετή ώρα από το τέλος της ταινίας «1968» πλέον είμαι σε θέση να γράψω τις λίγες αυτές λέξεις (θα μπορούσα να γράψω χιλιάδες).

 ‘’Κέρδισαν γιατί δεν μπορούσαν να χάσουν’’ και με την εικόνα από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο πέφτουν οι τίτλοι τέλους. Στον κινηματογράφο ακούγονται χειροκροτήματα, μα δεν φεύγει κανείς. Όλοι καθόμαστε αμίλητοι, ο καθένας βυθισμένος στη δική του σκέψη. Ακόμα και τα νεαρά παιδιά από το σύνδεσμο της ομάδας, αμήχανα κοιτιούνται μεταξύ τους. Βγαίνοντας έξω και περπατώντας προς το αμάξι όλοι είναι αμίλητοι, κάποιος ακούγεται να λέει ‘’δεν μπορώ να μιλήσω τώρα… σε 5 λεπτά’’. Οι ηλικιωμένοι συγκινημένοι χτυπούν ο ένας την αγκαλιά του άλλου και δίχως πολλά λόγια λένε καληνύχτα.

Κύριε Αγγελόπουλε, κύριε Μπουλμέτη απόψε μας μιλήσατε και πλέον ο τρόπος που θα υποστηρίζω την ομάδα μου θα είναι τελείως διαφορετικός. Αυτοί οι έντεκα (11), οι πέντε(5), οι έξι (6), όλοι όσοι αγωνίζονται για την ομάδα μας, για την ομάδα σας  φίλοι μου, όποια και να είναι αυτή κουβαλούν κάτι παραπάνω.  Εγώ απόψε το βρήκα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΔΑΓΡΕΣ»