Ανανέωση συνεργασίας με τον Όμιλο Ευρωκλινικής

H AEK B.C. ανανεώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, Επίσημο Χορηγό της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017. 

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», παραμένει ο κος Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ταυτόχρονα, το αγωνιστικό έργο των αθλητών θα συνεχίσει να ενισχύει και ο κος Κωνσταντίνος Ξένος, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Μ.Sc, Διευθυντής Τμήματος Διατροφογενετικής και Έρευνας Θρέψης Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Ευρωκλινικής κατείχαν καθοριστικό ρόλο στις υψηλές επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ B.C. κατά την περσινή περίοδο, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευρωκλινική.

Με την ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ B.C. με την Ευρωκλινική ανανεώνονται και τα προνόμια και οι παροχές υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ.