Ανανέωση συνεργασίας με Μαρούσι

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα (1) χρόνο με το δήμο Αμαρουσίου και το Γ.Σ. Αμαρουσίου για την παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου) για την κάλυψη των αναγκών της ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA, αλλά και άλλων αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α., Κώστα Κουτσούκο και το Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α, αντιδήμαρχο Σπύρο Σταθούλη για τη συμβολή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Μια χρονιά έντονων συναισθημάτων με τρόπαια και διακρίσεις και σε επίπεδα Εφήβων, Παίδων έκλεισε, μια καινούρια θα ανοίξει.

Η ώθηση της ταινίας-έπος του κου Μάκη Αγγελόπουλου, «1968», που σκηνοθέτησε ο κ. Τάσος Μπουλμέτης αποδείχθηκε καταλύτης, Το 1968, ως έτος ορόσημο, ως η χρονιά, που έκανε την ΑΕΚ Παγκόσμια γνωστή, αποτελεί σταθερά τον οδηγό των κινήσεών μας.

Για άλλη μια φορά, η μελέτη της ένδοξης Ιστορίας μας αποτέλεσε μαζί με την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών, βασική προτεραιότητα. Είμαστε ευτυχείς, που όλοι, γονείς, κηδεμόνες, αθλητές συμμετείχαν στις δράσεις και στήριξαν τις προσπάθειες, που έγιναν.

Η ΑΕΚ Β.C. ξεπερνά τις δυσκολίες, με την έλλειψη γηπεδικών εγκαταστάσεων και σ’ αυτό το επίπεδο έγκειται η ενισχυμένη συνεργασία της με το Μαρούσι, με ακόμη καλύτερες συνθήκες. Με περισσότερο μεράκι. Με περισσότερη αγάπη. Με περισσότερες ώρες.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες, που αφορούν στο πλάνο της  περιόδου 2018-2019 και το οποίο εμπεριέχει εκπλήξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές, οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους μπορούν να σπεύσουν από τώρα για προεγγραφές. Oι αθλητές θα πρέπει να είναι γεννηθέντες από το 2004 έως το 2013.

Για να προεγγραφείτε συμπληρώστε τη φόρμα ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ.

Φωτό βασική: Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το Μάκη Αγγελόπουλο κατά την επικύρωση της συμφωνίας της περασμένης περιόδου.

Φωτό 2: Ο Πρόεδρος του ΓΣΑ, Κώστας Κουτσούκος, κατά την ομιλία του στην πρόσφατη Τελετή Λήξης της Ακαδημίας της ΑΕΚ, όπου και προαναγγέλλει την ανανέωση της συνεργασίας.

Φωτό 3: Ο Τεχνικός Διευθυντής της AEK B.C., Ντράγκαν Σάκοτα, με τους εκκολαπτόμενους αθλητές της Ακαδημίας.