Ανανεώσεις έως τις 25 Ιουλίου

Η διοίκηση της ΑΕΚ υπενθυμίζει, ότι η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται έως και το Σάββατο 25 Ιουλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

 

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας της περσινής χρονιάς ότι μπορούν να ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους με τις περσινές προνομιακές τιμές έως και το Σάββατο 25 Ιουλίου, μετά την παράταση που δόθηκε.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται μόνο στο ΟΑΚΑ σήμερα Πέμπτη (23/7) έως τις 17:00, την Παρασκευή (24/07) από τις 11:00 έως τις 17:00 και το Σάββατο (25/07) από τις 11:00 έως τις 15:00.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

 

Από την Δευτέρα 27 Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (μόνο νέα) θα γίνεται ταυτόχρονα από τα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Νέο Ηράκλειο (Λεωφόρος Ηρακλείου 466 και Κύπρου) και στο ΟΑΚΑ. Η διάθεση θα γίνεται καθημερινές 11:00 έως 17:00.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποδεδειγμένα στηρίζει την ελληνική οικογένεια και τους φοιτητές με την οικογενειακή κερκίδα (€120 ο κάθε γονιός, €30 το κάθε παιδί) και τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας (€100).

Τέλος, η Βασίλισσα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι παρά την αύξηση του Φ.Π.Α. από 13% σε 23% στα εισιτήρια διαρκείας, δεν θα υπάρξει αύξηση στις τιμές των διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας προϋποθέτει φυσική παρουσία στα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (στο ισόγειο, είσοδος VIP, αριθμός γραφείου 2220).

Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (ταυτότητα, εισιτήριο διαρκείας προηγούμενης σεζόν).

Η ανανέωση δεν αφορά κατόχους διαρκείας Β’ γύρου.

Η διάθεση συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας γίνεται μόνο από τους κατά τόπους συνδέσμους.