Ανακοίνωση για Υποδομές και Ακαδημία

Η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 ολοκληρώθηκε για τις Ομάδες Παίδων/Εφήβων της ΑΕΚ, στα Πρωταθλήματα ΕΣΚΑ/ΕΟΚ.

Η Γενική Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ, τον Δήμο Ζωγράφου και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την ευγενική παραχώρηση ωρών σε Κλειστά Γυμναστήρια επιρροής τους, προκειμένου για τις έκτακτες προπονήσεις των αθλητών μας, μετά την απόφαση για συνέχιση των αγωνιστικών δράσεων, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2020.

Στο μεταξύ, τον περασμένο Μάρτιο διεκόπησαν εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας, και κατόπιν των υποδείξεων των Υπουργείων Υγείας και Πολιτισμού/Αθλητισμού, οι προπονήσεις ων αθλητών της Ακαδημίας μας (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA). H Υγεία, ανεκτίμητο αγαθό για την κοινωνία, συνιστά σταθερά προτεραιότητα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε και στο μέλλον. Προσώρας ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές και τις οικογένειές τους, που εμπιστεύτηκαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΑΕΚ BC και δεσμευόμαστε, ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα  την προσπάθειά μας, αναπληρώνοντας με εντατικότερη μεθοδολογία και τις απολεσθείσες ώρες, πάντοτε με γνώμονα τους αξιακούς κώδικες του Σωματείου μας, με διαρκή στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας  και την εμπέδωση του αθλητικού πνεύματος.

 Ευχαριστούμε την Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ» (Saint Joseph), οι εγκαταστάσεις της οποίας αποτέλεσαν το «εφαλτήριο» των προπονήσεων των λιλιπούτειων αθλητών μας, το ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» και τον Δήμο Φυλής για την παραχώρηση ωρών στο Κλειστό «Σπάρτακος».

Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρία Στεργίου (Με Υπογραφή Στεργίου) η οποία για έξι (6) συνεχόμενες περιόδους στήριξε χορηγικά τα Τμήματα Υποδομής και την Ακαδημία μας.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις, που θα αφορούν στο οργανωτικό πλάνο της περιόδου 2020-2021.