Ανακοίνωση για Υποδομές και Ακαδημία

Η Γενική Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής και της ΑΕΚ ΒC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA ανακοινώνει, ότι:

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας, συμμορφώνεται στην απόφαση των θεσμικών φορέων για αναστολή δραστηριοτήτων (αγώνων-προπονήσεων) προς αποφυγή περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού, από Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Ως εκ τούτου, αναστέλλεται η λειτουργία της Ακαδημίας. Οι προπονητές μας, ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της «διακοπής» πρόκειται να προσφέρουν πρόγραμμα ασκήσεων στους αθλητές όλων  των κατηγοριών με τη μορφή βίντεο. Παράλληλα, αναστέλλεται η λειτουργία και των Τμημάτων Υποδομής (Παίδες/Έφηβοι), το πρόγραμμα των οποίων θα κοινοποιηθεί εσωτερικά το επόμενο διάστημα.

Η προστασία της υγείας των αθλητών μας, των προπονητών, των στελεχών και των λοιπών εμπλεκομένων παραμένει για μας βασική προτεραιότητα. Με τη συμβολή του Ιατρικού Επιτελείου, αλλά και τη συμβολή όλων, ακόμη και των γονέων και των συνοδών, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε μας και υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της ΑΕΚ BC, και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας (με διαδικασία τεστ ανίχνευσης COVID-19 και λοιπές συμβατικές υποχρεώσεις), δεν υπήρξε καμία αναφορά σε οποιοδήποτε Τμήμα, για κρούσμα της πρωτοφανούς πανδημίας, που έχει πλήξει τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τούτο σημαίνει, ότι για ένα λόγο παραπάνω το διάστημα της «διακοπής» θα πρέπει όλοι οι αθλητές μας να τηρήσουν αυστηρά το Πρωτόκολλο Υγείας. Να προσέξουν τον εαυτό τους, μένοντας ασφαλείς, αλλά και περιορίζοντας τις κοινωνικές τους επαφές, αλλά και να μην εγκαταλείψουν την ατομική άσκηση στο σπίτι, η επιτυχία της οποίας θα καθορισθεί «εν πολλοίς» και από την παρέμβαση των ειδικών της ΑΕΚ BC, στο βαθμό που είναι εφικτό.

Πρόδηλο είναι, για την ασφάλειά μας μας πάνω απ’ όλα, ότι επιβάλλεται ΟΛΟΙ ΜΑΣ να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές και λοιπές δραστηριότητες του Σωματείου όταν έρθει η ώρα, ΥΓΙΕΙΣ και όρθιοι, και με το ηθικό υψηλό, όπως πράξαμε και στο πρώτο κύμα της ασθένειας, ώστε ν’ αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές προκλήσεις.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε για την έως τώρα συνεργασία την Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph, το Δήμο Φυλής και τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια να διατηρηθεί στην πιο απαιτητική συγκυρία της μεταπολεμικής Ελλάδας η ομαλότητα. Ευχόμαστε στους συντελεστές τους να παραμείνουν υγιείς και όλοι μαζί να συνεχίσουμε δυνατοί όταν επιστρέψουμε στα γήπεδα.

Με υπομονή και κατανόηση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία.