Ανακοίνωση για TRYOUTS

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει το Πρόγραμμα διεξαγωγής των TRYOUTS 2017-2018 και παράλληλα, συνιστά σε όλους τους ενδιαφερομένους να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες.

Οι αθλητές, που έχουν ενημερωθεί από τη γραμματεία της ΑΕΚ B.C. να δώσουν το «παρών» και έχουν γεννηθεί το 2002 και το 2003 θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στις 15:30, με αθλητική περιβολή και βεβαίωση υγείας. Η πρώτη δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στους βοηθητικούς χώρους του ΟΑΚΑ (Προπονητήριο 1), παρουσία των προπονητών της ΑΕΚ, προεξάρχοντος του τεχνικού διευθυντή Ντράγκαν Σάκοτα.

Οι αθλητές, που έχουν ενημερωθεί από τη γραμματεία της ΑΕΚ Β.C. να δώσουν το «παρών» και έχουν γεννηθεί το 2000 και το 2001 θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στις 17:30, με αθλητική περιβολή και βεβαίωση υγείας. Η πρώτη δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στους βοηθητικούς χώρους του ΟΑΚΑ (Προπονητήριο 1).

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λόγω της υπερπληθώρας των συμμετοχών η προθεσμία έληξε. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι «κατέγραψαν» το εντυπωσιακό ρεκόρ συμμετοχής, αλλά είναι τεχνικά αδύνατο να ικανοποιηθούν οι πάντες.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει επίσης, ότι τα ΤRYOUTS θα συνεχιστούν την Κυριακή 18 Ιουνίου, τις ίδιες ώρες για τους αθλητές, οι οποίοι θα ενημερωθούν σχετικά από τους προπονητές τους.

Το επόμενο διήμερο TRYOUTS θα πραγματοποιηθεί κανονικά Πέμπτη 22 Ιουνίου και Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Για τους συμμετέχοντες σ’ αυτό θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τον οργανισμό, με βάση και τα αποτελέσματα της δοκιμασίας του πρώτου διημέρου, εκτός κι αν κάποιοι αθλητές έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά.

Για τους αθλητές, που έχουν γεννηθεί το 1999 και έχουν δηλώσει συμμετοχή θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.