Ανακοίνωση για τις δράσεις στο ΑΕΚ – Κολοσσός

H «Βασίλισσα» πέτυχε να κατακτήσει φέτος ακόμη ένα τρόπαιο (Κύπελλο Ελλάδος) στην ένδοξη ιστορία της.

Στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, το ερχόμενο Σάββατο (03/03) και ώρα 17:00, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, δίνεται η ευκαιρία στους φίλους της ΑΕΚ να δώσουν το «παρών» και να χειροκροτήσουν τους Κυπελλούχους Ελλάδος, αλλά και να στηρίξουν την ομάδα για την επίπονη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ Β.C. δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να οργανωθεί το περιβάλλον εκείνο, που αξίζει στους άξιους θριαμβευτές της Κρήτης. Μόνο, που η παρουσία των οπαδών σ’ αυτή τη διαδικασία είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ.

Στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται και το έσχατο βαρύτιμο τρόπαιο. Φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να «απαθανατιστούν» δίπλα στο «Κύπελλο Ελλάδος», στο χώρο υποδοχής της Θύρας VIP. To Kύπελλο θα διατίθεται για το συγκεκριμένο event για σαράντα λεπτά, πριν από την έναρξη του αγώνα, ήτοι από τις 16:00 έως τις 16:40, αλλά και στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό, ότι όσοι φίλοι της ΑΕΚ σπεύσουν στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα παραλάβουν δώρο μια συλλεκτική αφίσα από τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία με την επίδειξη του εισιτηρίου θα διανέμεται στις εισόδους κατά την πρόσβασή τους εντός του Κλειστού.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν στα social media της ΑΕΚ B.C. κι άλλες δράσεις, που θα αφορούν στην αναμέτρηση με Κολοσσό.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)