Ανακοίνωση για τα Μέτρα Ασφαλείας του F4

Τρεις ημέρες απέμειναν για το μεγάλο ραντεβού της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ. Το Φάιναλ Φορ της Αθήνας, το Φάιναλ Φορ του BCL, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες οπαδούς της «Ένωσης».

Εισιτήρια και για τις δύο (2) ημέρες των αγώνων υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα στα εκδοτήρια του σταθμού «Ειρήνη» και οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να σπεύσουν να τα προμηθευτούν, από αύριο. Βεβαίως από σήμερα και μέχρι την ημέρα των αγώνων μπορείτε να τα προμηθευτείτε και διαδικτυακά.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας μας, ότι με απόφαση της Αστυνομίας θα προηγηθεί των αγώνων αυστηρός προέλεγχος περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ήτοι μετά τα εκδοτήρια του Σταθμού «Ειρήνη» και στα όρια της περίφραξης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τούτο σημαίνει, ότι κανένας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο συγκρότημα δίχως εισιτήριο. Απαγορεύεται η χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Οι φίλοι, που θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι βάσει των οδηγιών δεν μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους αναπτήρες και αιχμηρά αντικείμενα.

Οι Θύρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ την Παρασκευή θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα. Οι Θύρες εισόδου είναι οι: 27, 29, 31, 1, 3, 7, 11, 15, 48, 50, Vip, Press).

Ο κάθε οπαδός θα κάθεται στη θέση του, έτσι όπως καταγράφεται αυτή στο εισιτήριό του, καθώς θα υπάρχει έλεγχος και μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλοι της ΑΕΚ εδώ και τέσσερα (4) χρόνια έχουν επιδείξει εξαιρετική συμπεριφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε πέραν της αθρόας προσέλευσης στην εφετινή περίοδο καθοριστικός παράγοντας στη κρίση του BCL για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ.

Είμαστε βέβαιοι, ότι oι φίλοι της ΑΕΚ για ακόμη μία φορά θα προσαρμοστούν στις διαμορφωθείσες συνθήκες και θα συμβάλλουν στην ομαλότητα, δίχως να κινδυνεύσει η ΑΕΚ από τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν πρέπει να πετάμε τα εισιτήρια-πακέτο των δύο ημερών. Ισχύει το ίδιο και για Παρασκευή και για Κυριακή.

Συνεχίζεται πάντα η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Σ’ αυτή τη φάση δεν διατίθενται εισιτήρια για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο, ήτοι εισιτήρια και των 2 ημερών μαζί. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

–              Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση.

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

–              Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

–              Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).

–              Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html, ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια.