Ανακοίνωση για τα Μ.Μ.Ε.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΑΕΚ B.C. αισθάνεται καταρχήν την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Με την ευκαιρία της νέας ευρωπαϊκής συμμετοχής της «Βασίλισσας», ανακοινώνουμε ότι: Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα καλύπτουν τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στο FIBA Champions League κατά την περίοδο 2016-2017 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ με διαπίστευση.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία στη διεύθυνση g.nikolaou@aekbc.gr και στη διεύθυνση a.kozaridis@aekbc.gr μαζί με μια φωτογραφία (τύπου ταυτότητας), σε ηλεκτρονική μορφή:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο ΜΜΕ:

e-mail:

e-mail ΜΜΕ:

Αριθμός ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ:

Ο αριθμός των διαπιστεύσεων, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι:

Αθλητικές εφημερίδες: 2

Πολιτικές εφημερίδες: 1

Site: 1

Αθλητικά site: 1

Site μπάσκετ: 2

Τηλεοπτικοί σταθμοί: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί: 1

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί Day Pass (ημερήσια διαπίστευση). Day pass θα παραλάβει και κάποιος εκπρόσωπος ΜΜΕ, αν αυτό κριθεί αναγκαίο από το Μέσο που εργάζεται, αλλά τρεις (3) ημέρες πριν από τον αγώνα, με εισήγηση του διευθυντή ή του αρχισυντάκτη του.

Η αποστολή των συμμετοχών (και των στοιχείων) θα πρέπει να γίνει (αυστηρά) έως και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τον τόπο και τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.

*Στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (28/09, 19:30) ΑΕΚ-Γαλατασαράι -και μόνο γι’ αυτή την ευρωπαϊκή αναμέτρηση- θα έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι ταυτοτήτων ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ. Όποιοι υπεύθυνοι Μέσων επιθυμούν να αποστείλουν στο ΟΑΚΑ συντάκτη ή συνεργάτη τους που δεν κατέχει τις παραπάνω ταυτότητες, μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στα γνωστά email μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.