Ανακοίνωση για Μ.Μ.Ε.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι εκπνέει (στις 29/09) η προθεσμία έκδοσης διαπιστεύσεων για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στο FIBA Champions League.

Παρακαλείσθε όσοι δεν έχετε μεριμνήσει να το πράξετε άμεσα, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει παράταση.

Ως εκ τούτου, όσοι ενδιαφέρονται, να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία στη διεύθυνση g.nikolaou@aekbc.gr ή στη διεύθυνση a.kozaridis@aekbc.gr μαζί με μια φωτογραφία (τύπου ταυτότητας), σε ηλεκτρονική μορφή:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο ΜΜΕ:

e-mail:

e-mail ΜΜΕ:

Αριθμός ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ:

Ο αριθμός των διαπιστεύσεων, που δικαιούται το κάθε Μέσο είναι:

Αθλητικές εφημερίδες: 2

Πολιτικές εφημερίδες: 1

Site: 1

Αθλητικά site: 1

Site μπάσκετ: 2

Τηλεοπτικοί σταθμοί: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί: 1

Για τους τεχνικούς των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών θα πρέπει να υπάρχει σχετική ειδοποίηση προς την ΑΕΚ B.C. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από αυτή του αγώνα, ώστε να εκδοθεί Day Pass (ημερήσια διαπίστευση). Day pass θα παραλάβει και κάποιος εκπρόσωπος ΜΜΕ, αν αυτό κριθεί αναγκαίο από το Μέσο που εργάζεται, αλλά τρεις (3) ημέρες πριν από τον αγώνα, με εισήγηση του διευθυντή ή του αρχισυντάκτη του.

Η αποστολή των αιτημάτων θα πρέπει να γίνει (αυστηρά) έως και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τον τόπο και τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.

*Στην αυριανή φιλική αναμέτρηση ΑΕΚ-Γαλατασαράι – και μόνο γι’ αυτή την ευρωπαϊκή αναμέτρηση – θα έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι ταυτοτήτων ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ. Επίσης, θα έχουν πρόσβαση όσοι κατέθεσαν έως και την Κυριακή 25/09 σχετικό αίτημα (για ημερήσια είσοδο). Τα ονόματά τους θα βρίσκονται καταχωρημένα σε λίστα στη Gate Press και θα εισέρχονται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.