Ανακοίνωση για εισιτήρια του F4 του BCL

Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για την πιο λαμπρή αγωνιστική δοκιμασία των τελευταίων ετών. 

Η ένδοξη πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League με την πρώτη ισοπαλία της Ιστορίας της, στο Στρασβούργο, σηματοδότησε εξελίξεις, ήτοι τη διεξαγωγή της τελικής φάσης στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, που αποτελούσε-αποτελεί επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ B.C., Μάκη Αγγελόπουλου.

Το Φάιναλ Φορ πρόκειται να διεξαχθεί 4 και 6 Μαίου, όπερ σημαίνει σε λιγότερο από ένα μήνα. Αναμενόμενη και καλοδεχούμενη η λαχτάρα των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι ανταποκρίνονται στο έπακρον στις απαιτήσεις των καιρών. Ο ενθουσιασμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί καταρχήν τους φίλους της ομάδας από την Ελλάδα, κι άλλες περιοχές της Ομογένειας, οι οποίοι εξάντλησαν τα 302 εισιτήρια, που δικαιούμασταν και που παραχώρησε ο γαλλικός σύλλογος και που με τη συμπεριφορά τους και τη φωνή τους στήριξαν την ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Ευχαριστεί επίσης τους οπαδούς της απ’ άκρου εις άκρον ανά την υφήλιο, που αμέσως μετά την απόφαση του BCL για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης στο ΟΑΚΑ κατέκλυσαν με μηνύματα τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της ΑΕΚ, ενώ «έσπασαν και τα τηλέφωνα» των Γραφείων για εισιτήρια.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι για τον τρόπο και τη διάθεση εισιτηρίων για το F4 θα υπάρξει – σε συνεννόηση με το BCL, που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης – ανακοίνωση προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.