Ανακοίνωση για εισιτήρια του F4 του BCL

Το Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League (4 – 6 Μαϊου) πλησιάζει. Η πιο μεγάλη στιγμή της εφετινής αγωνιστικής περιόδου θα έχει ως πρωταγωνίστρια την ΑΕΚ, η οποία επιστρέφει σε κορυφαία διοργάνωση ύστερα από χρόνια και φιλοδοξεί να ενθρονιστεί «Βασίλισσα ξανά…»

Σε μια επετειακή περίοδο, με το έπος της 4ης Απριλίου 1968 να συνιστά σταθερά οδηγό των προσπαθειών της Διοίκησης, θα διεξαχθεί στην Αθήνα για πρώτη φορά στην ιστορία «Φάιναλ Φορ» με τη συμμετοχή της «Ένωσης».

Θα είναι η δεύτερη φορά, δε, μετά το Καλλιμάρμαρο «του Ρεκόρ Γκίνες», πριν από 50 χρόνια, όπου οι φίλοι της Κυπελλούχου Ελλάδος 2018 θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δυναμική τους και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε ολόκληρη την Ευρώπη, και όχι μόνο, σε ακόμα έναν ευρωπαϊκό Τελικό.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι εκείνος, που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση (στον ημιτελικό και στον Τελικό) για την κατάκτηση του τροπαίου, στόχο που ουδέποτε κρύψαμε, ότι αποτελεί εφέτος βασική προτεραιότητα.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η ΑΕΚ Β.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι στη γιορτή, που θα στηθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με τη συνεργασία και της FIBA, ο λαός της ΑΕΚ θα έχει το δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει η δύναμή της.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη (18/04). Θεωρείται επιβεβλημένο να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας. Με εισιτήρια «πακέτο» για τον ημιτελικό και τον Τελικό. Με τις τιμές λογικές και προσιτές για όλους. Για πρώτη φορά σε τελική φάση, και για το 70% του Κλειστού, θα διατίθενται εισιτήρια με τιμή μόλις 50 ευρώ (για τις 2 ημέρες, για 4 αγώνες), αλλά και 30 ευρώ (για τους ημιτελικούς).

Ανακοινώνεται επίσης, ότι προτεραιότητα τις πρώτες δύο ημέρες θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων Διαρκείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σ’ αυτή  τη φάση δεν θα διατίθενται εισιτήρια για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής. Θα διατίθεται πακέτο 2 ημερών. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

Την Τετάρτη 18 Απριλίου, ξεκινά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ η διάθεση των εισιτήριων, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

Την Πέμπτη 19 Απριλίου, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για κατόχους Διαρκείας, τόσο ηλεκτρονικά (https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html) όσο και από τα Εκδοτήρια του Σταθμού «ΕΙΡΗΝΗ» (10:00 – 17:00).

Από Παρασκευή 20 Απριλίου και καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, και για όλο τον κόσμο, είτε ηλεκτρονικά, είτε από εκδοτήρια, είτε από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

–              Οι κάτοχοι Διαρκείας θα πρέπει να βάλουν το barcode του εισιτηρίου τους (Διαρκείας), για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίων . Θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι 10 εισιτήρια με ένα Διαρκείας χρησιμοποιώντας μόνο μία φορά τον κωδικό του διαρκείας τους. Τον κωδικό θα τον ζητήσει όταν γράφουν τα στοιχεία τους.

–              Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

–              Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

–              Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).

–              Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html,  ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Καλείστε να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας. Στο γήπεδο και στους χώρους πέριξ αυτού θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, γι’ αυτό και είναι απαιτητή ανάγκη προκειμένου να μη προκληθεί συμφόρηση και για να πραγματοποιηθεί η έγκαιρη πρόσβαση, να σπεύσετε νωρίς στο γήπεδο.

Η ομάδα μας σάς θέλει όλους στο γήπεδο…

Η πιο μεγάλη ώρα φτάνει…