Ανακοίνωση για εισιτήρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο (10/10, 18:00).

Η διοίκηση της ΑΕΚ υπενθυμίζει, ότι ο νέος Αθλητικός Νόμος δημιουργεί νέα δεδομένα. Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ΑΜΚΑ και Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ απευθύνει ξανά έκκληση προς τους φίλους της ομάδας, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που ενδέχεται να δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων να προμηθευτούν όσο πιο σύντομα τα εισιτήριά τους.

Προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οπαδών της ΑΕΚ γίνεται σαφές ότι εισιτήρια θα πωλούνται είτε ηλεκτρονικά από την VIVΑ, είτε από 500 σημεία σε όλη την Ελλάδα, είτε από το ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια προπωλούνται και σήμερα Παρασκευή (9/10, έως τις 17:00) στο BOOTHP5, και αύριο Σάββατο (10/10, από τις 15:30 έως την έναρξη του αγώνα) στα BOOTHP1 & P5 & τον Σταθμό Ειρήνης.

Κάντε τώρα κλικ στο https://www.vivapayments.com/el/network, επιλέξτε την περιοχή σας στο χάρτη και βρείτε το κοντινότερο από τα 500 σημεία πώλησης του δικτύου της VIVA, στο οποία μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια διαρκείας της «Βασίλισσας».

 

Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε στο aekbc.gr και να κλείσετε τώρα το εισιτήριο Διαρκείας σας ηλεκτρονικά.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..