Ανακοίνωση για εισιτήρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η προπώληση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη, 13/03, 19:30) για τη φάση των «16» του BCL συνεχίζεται με επιτυχία.

Οι ροές οπαδών της ΑΕΚ ήταν σήμερα διαρκείς και αποτυπώνουν ανάγλυφα την προδιάθεση του κόσμου, που σπεύδει να αγκαλιάσει τη «Βασίλισσα» στη «μάχη» για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η κινητικότητα είναι έντονη. Τα εισιτήρια «εξαφανίζονται», αλλά ο στόχος μας παραμένει ένας και αδιαπραγμάτευτος: Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο.

Δεκάδες φίλοι του συλλόγου, όλων των ηλικιών, έχουν κατακλύσει από το πρωί τα Γραφεία της ΑΕΚ ΒC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου να αγοράσουν εισιτήρια, τα συλλεκτικά t-shirt της Παγκόσμιας Βασίλισσας, αλλά και για να φωτογραφηθούν με τα 3 τρόπαια της νέας εποχής. Η φωτογράφιση θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή και την Τρίτη (12/03), στο ΟΑΚΑ (είσοδος Press) από 10:30 έως 18:30.

Σε πολλές περιπτώσεις, σε αρκετά Τμήματα του Κλειστού, έχει υπάρξει sold-out στα εισιτήρια. Τα “Cosmote deals for you” εξαντλήθηκαν.

H AEK BC ενημερώνει, ότι άνοιξαν-απελευθερώθηκαν επιπλέον θέσεις για εισιτήρια των 5 και 10 ευρώ.

Τρόποι αγοράς

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 18:30, καθημερινά.

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).