Ανακοίνωση για εισιτήρια ΑΕΚ – Ούνιξ

Η νέα αγωνιστική περίοδος συνιστά για την ΑΕΚ γιορτή συμβολισμών, αξιών και κατακτήσεων. Θα είναι αφιερωμένη στους κιτρινόμαυρους «Θεούς», που δημιούργησαν τη «Βασίλισσα» του ελληνικού αθλητισμού και της Ευρώπης.

Στα «προεόρτια» της γιορτής διαρκείας, που θα κορυφωθεί εντός του 2018, η ΑΕΚ υποδέχεται την Τρίτη (19/09) και ώρα 19:30 την Ούνιξ Καζάν, από τις νέες δυνάμεις του ρωσικού μπάσκετ, στο πρώτο (ανοικτό) φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν το «παρών» και να στείλουν το πρώτο πανηγυρικό «μήνυμα» σε όλους και να υπενθυμίσουν, ότι η «Βασίλισσα» χάρισε στο ελληνικό αθλητισμό την πρώτη αγωνιστική ανάταση στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο των ρεκόρ της 4ης Απριλίου 1968.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (Παρασκευή 15/09).

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι την Τρίτη (19/09) θα μπορούν να προμηθευτούν Εισιτήρια Διαρκείας έως τις 15:00.

Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, τη Δευτέρα τις ίδιες ώρες και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
            

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Και στον αγώνα αυτόν είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την αγορά των εισιτηρίων. Την κάρτα μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής www.aek.gr, είτε από τα εκδοτήρια της ΑΕΚ B.C. στο ΟΑΚΑ, κατά την αγορά των εισιτηρίων.

Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

Η ΑΕΚ Β.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας, σε κάθε περίπτωση να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους.

Η AEK B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να γνωρίζουν το νούμερο ΑΜΚΑ, και το νούμερο ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ (Εφόσον δεν έχουν την κάρτα μαζί τους).