Ανακοίνωση για εισιτήρια ΑΕΚ – Άρης

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Άρη συνεχίζεται.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (07/01/17, ώρα 17:00) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Ενημερώνουμε, ότι ειδικά για την αναμέτρηση αυτή δεν πωλούνται, διαδικτυακά, εισιτήρια για τις θέσεις courtside και baseline. Πωλούνται κανονικά, όμως, από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο OAKA.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ

Εισιτήρια πωλούνται διαδικτυακά, αλλά και από Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚA από σήμερα έως και την Παρασκευή 30/12. Τα Γραφεία θα παραμείνουν κλειστά από το Σάββατο 31/12 έως και την Δευτέρα 02/01. Θα ανοίξουν την Τρίτη 03/01 και θα παραμείνουν ανοικτά έως και την Παρασκευή (06/01), ανήμερα των Αγίων Θεοφανείων.

*Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικτυακή πώληση των εισιτηρίων και για την αναμέτρηση (10/01, 21:00) της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τη γερμανική MHP RIESEN Ludwigsburg στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

– Online από αυτή τη σελίδα.

– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά.