Ανακοίνωση για εισιτήρια 5 αγώνων

Η ΑΕΚ συνεχίζει το διαρκή αγώνα της για επίτευξη των στόχων σε όλα τα επίπεδα.

Σ’ αυτή την παρατεταμένη προσπάθεια, ο τεράστιος κόσμος της παραμένει κινητήριος δύναμη και πηγή έμπνευσης μαζί, καθώς η παρουσία του είναι καθοριστική στην πορεία της ομάδας.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι μια πεντάδα αγώνων της σε Ελλάδα και Ευρώπη βρίσκεται στη διάθεση των φίλων της, οι οποίοι μπορούν να κλείσουν από σήμερα θέση στις εξέδρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ. Εισιτήρια διατίθενται ήδη από τα Γραφεία μας, αλλά και διαδικτυακά.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

Οι αγώνες αυτοί είναι: ΑΕΚ-Μπεσίκτας (1/11/2016), ΑΕΚ-Ρέθυμνο (05/11/2016) , ΑΕΚ-Ντιναμό Σάσαρι (08/11/2016), ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας (19/11/16), ΑΕΚ-Παρτιζάν (23/11/16)

Αυτονόητο, ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων της μεγάλης αναμέτρησης με Μπεσίκτας και από τα Γραφεία έως και σήμερα 17:00, αλλά και για τους υπόλοιπους αγώνες. Αύριο, ανήμερα της εθνικής επετείου τα Γραφεία στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι ανοικτά. Θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για τα παραπάνω ματς τη Δευτέρα 31 Oκτωβρίου κι από τα Γραφεία.

Ανήμερα του αγώνα με Μπεσίκτας εισιτήρια (για την αναμέτρηση αυτή) θα πωλούνται μόνο στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, τρεις ώρες πριν από την έναρξη.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

 – Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793,

(είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-18:00).

 – Online από αυτή τη σελίδα.

 – VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

 – Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

 – Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

 – Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται  την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 – Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

 – Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

 – Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

 – Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

 – Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτάΙ