Ανακοίνωση για διαπιστεύσεις ΑΕΚ – Προμηθέας

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι εξαιτίας της πανδημίας ακολουθείται το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ σχετικά με περιορισμένη πρόσβαση των εκπροσώπων του Τύπου στους αγώνες.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Basket League, AEK – Προμηθέας Πάτρας, η οποία θα διεξαχθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, το Σάββατο (04/12, 20:00), θα πρέπει ν’ απευθύνουν το αίτημα εισόδου για έκδοση διαπίστευσης προς την ΑΕΚ ΒC έως την Πέμπτη 02/12, στις 20:00. Δεν ισχύουν (για την είσοδο) οι δημοσιογραφικές ταυτότητες παντός τύπου.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φωτορεπόρτερ να αποστείλλουν το σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@aekbc.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι (δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί) με τη διαπίστευση, που θα παραλαμβάνουν ανά αγωνιστική, οφείλουν να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19, ή βεβαίωση αρνητικού Rapid Τest 48 ωρών ή Pcrtest 72 ωρών.

Παρακαλούνται επίσης οι υπεύθυνοι των ΜΜΕ, όπως επιλέγουν έναν δημοσιογράφο ανά Μέσο (εφημερίδα, ιστοσελίδα, σταθμό), προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες, με απόφαση των θεσμικών φορέων, γι’ αυτό και ζητούμε την κατανόηση όλων.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Επίσης, κατά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. παραλαμβάνουν διαπίστευση μαύρου χρώματος, σύμφωνα με την οποία: Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους στη γραμματεία και στα αποδυτήρια. Επιτρέπεται η κίνηση εντός του κλειστού σταδίου σε όλους τους άλλους εγκεκριμένους χώρους (θεωρεία, εξέδρα, και αίθουσα Τύπου με περιορισμένο αριθμό εκ των παρόντων).

Εξαίρεση αποτελούν οι διαπιστευμένοι από τον τηλεοπτικό σταθμό που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων δημοσιογράφοι, cameramen και οι φωτορεπόρτερ τηρώντας την απόσταση του 1,5 μ. και φορώντας μάσκα.

Στο αίτημα θα αναγράφονται τα εξής:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Αριθμός Ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ (ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης):

 

Τηλέφωνο:

e-mail: