Ανακοίνωση για διαπιστεύσεις ΑΕΚ – Μινσκ

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι εξαιτίας της πανδημίας ακολουθείται το Υγειονομικό Πρωτόκολλο σχετικά με περιορισμένη πρόσβαση των εκπροσώπων του Τύπου στις αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν την (εξ αναβολής) αναμέτρηση της κανονικής περιόδου του BCL 2020-2021, ΑΕΚ – Mινσκ, η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (11/11, 19:30), θα πρέπει ν’ απευθύνουν το αίτημα εισόδου προς την ΑΕΚ ΒC έως αύριο (Δευτέρα 09/11, 19:30). Η ΑΕΚ ΒC υποχρεούται να παραδώσει τη λίστα προς έγκριση στα θεσμικά όργανα 48 ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Κανένα αίτημα μετά την παραπάνω προθεσμία δεν θα γίνεται αποδεκτό.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φωτορεπόρτερ να αποστείλλουν το σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@aekbc.gr.

Παρακαλούνται επίσης οι υπεύθυνοι των ΜΜΕ, όπως επιλέγουν έναν δημοσιογράφο ανά Μέσο (εφημερίδα, ιστοσελίδα, σταθμό), προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Στο αίτημα θα αναγράφονται τα εξής:

Ονοματεπώνυμο:

 

ΜΜΕ:

 

Αριθμός Ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ (ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης):

 

Τηλέφωνο:

 

e-mail:

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι δημοσιογράφοι, θα παραλάβουν (από την είσοδο VIP του Κλειστού ΟΑΚΑ) μαύρη διαπίστευση, κατόπιν επίδειξης της ταυτότητάς τους.  Όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο:  Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους, στη γραμματεία και στα αποδυτήρια. Επιτρέπεται η κίνηση εντός του κλειστού σταδίου σε όλους τους άλλους εγκεκριμένους χώρους (π.χ. δημοσιογραφικά θεωρεία). Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, θα πρέπει οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων ή να κάθονται με κενό τουλάχιστον δύο θέσεων.

Οι φωτορεπόρτερ (φωτογράφοι) παραλαμβάνουν κίτρινη διαπίστευση και όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο: «Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Επιτρέπεται κατά περίπτωση και για συγκεκριμένο λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Οι φωτογράφοι οφείλουν να φορούν και το επίσημο γιλέκο του BCL».

Οι συνάδελφοι (δημοσιογράφοι-φωτορεπόρτερ), που υπέβαλαν εγκαίρως αίτημα και δεν λάβουν αρνητική απάντηση μέχρι την Τρίτη (10/11) θα παραλάβουν την διαπίστευση από την είσοδο VIP του Κλειστού ΟΑΚΑ, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, κατόπιν επίδειξης της ταυτότητάς τους.