Ανακοίνωση για διαπιστεύσεις ΑΕΚ – Λάρισα

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι εξαιτίας της πανδημίας ακολουθείται το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ σχετικά με περιορισμένη πρόσβαση των εκπροσώπων του Τύπου στους αγώνες.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Basket League, ΑΕΚ – Λάρισα, η οποία θα διεξαχθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, τo Σάββατο (09/10, 20:00), θα πρέπει ν’ απευθύνουν το αίτημα εισόδου προς την ΑΕΚ ΒC έως την Πέμπτη, 07/10, στις 14:00.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φωτορεπόρτερ να αποστείλλουν το σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@aekbc.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι (δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί) με τη διαπίστευση, που θα παραλαμβάνουν ανά αγωνιστική, οφείλουν να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19, ή βεβαίωση αρνητικού Rapid test 48 ωρών ή Pcr test 72 ωρών.

Παρακαλούνται επίσης οι υπεύθυνοι των ΜΜΕ, όπως επιλέγουν έναν δημοσιογράφο ανά Μέσο (εφημερίδα, ιστοσελίδα, σταθμό), προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες, με απόφαση των θεσμικών φορέων, γι’ αυτό και ζητούμε την κατανόηση όλων.

Στο αίτημα θα αναγράφονται τα εξής:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Αριθμός Ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ (ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης):

Τηλέφωνο:

e-mail: