Ανακοίνωση για διαπιστεύσεις ΑΕΚ – Λάρισα BREAD FACTORY

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι εξαιτίας της πανδημίας ακολουθείται το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ σχετικά με περιορισμένη πρόσβαση των εκπροσώπων του Τύπου (και) στις αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στο Πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά: Οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Basket League, ΑΕΚ – Λάρισα BREAD FACTORY, η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 31/10 (17:00), θα πρέπει ν’ απευθύνουν το αίτημα εισόδου προς την ΑΕΚ ΒC έως την Τετάρτη 28/10. Η ΑΕΚ ΒC υποχρεούται να παραδώσει τη λίστα στη Λίγκα προς έγκριση 48 ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Κανένα αίτημα μετά την παραπάνω προθεσμία δεν θα γίνεται αποδεκτό. Οι συνάδελφοι θα ειδοποιούνται με μήνυμα για την αποδοχή, ή όχι, του αιτήματός τους.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φωτορεπόρτερ να αποστείλλουν το σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@aekbc.gr.

Παρακαλούνται επίσης οι υπεύθυνοι των ΜΜΕ, όπως επιλέγουν έναν δημοσιογράφο ανά Μέσο (εφημερίδα, ιστοσελίδα, σταθμό), προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες, με απόφαση των θεσμικών φορέων, γι’ αυτό και ζητούμε την κατανόηση όλων.

Στο αίτημα θα αναγράφονται τα εξής:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Αριθμός Ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ (ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης):

Τηλέφωνο:

e-mail:

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι δημοσιογράφοι, θα παραλάβουν (από την είσοδο VIP του Κλειστού ΟΑΚΑ) μαύρη διαπίστευση, κατόπιν επίδειξης της ταυτότητάς τους.  Όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο:  «Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους, στη γραμματεία και στα αποδυτήρια. Επιτρέπεται η κίνηση εντός του κλειστού σταδίου σε όλους τους άλλους εγκεκριμένους χώρους (π.χ. δημοσιογραφικά θεωρεία, εξέδρα). Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, θα πρέπει οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων ή να κάθονται με κενό τουλάχιστον δύο θέσεων.

Οι φωτογράφοι παραλαμβάνουν κίτρινη διαπίστευση και όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο: «Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Επιτρέπεται κατά περίπτωση και για συγκεκριμένο λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Οι φωτογράφοι οφείλουν να φορούν και το επίσημο γιλέκο του ΕΣΑΚΕ.