Ανακοίνωση για ΑΕΚ – Στρασμπούρ

Η «Βασίλισσα» για άλλη μια φορά στην εφετινή περίοδο έκανε τον κόσμο της υπερήφανο. Η αντρίκεια πρόκριση στην Τσεχία απέναντι στην αξιόμαχη μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας, Νίμπουρκ, αποτέλεσε τη συνέχεια μιας διαδρομής με αξιοπρέπεια, πείσμα και δύναμη, αφού ο στόχος της Ευρώπης παραμένει αδιαπραγμάτευτα βασικός στόχος.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι ξεκίνησε ήδη η διάθεση των εισιτηρίων (από τα Γραφεία και διαδικτυακά) για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης (των PlayOffs) με αντίπαλο την Στρασμπούρ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/03, και ώρα 19:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες και οι προπονητές της «Βασίλισσας» έκαναν το καθήκον τους. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και οι φίλοι της ΑΕΚ, να γεμίσουν το προσωρινό «σπίτι» μας και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις πρόκρισης για το πολυπόθητο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Ο κόσμος, όπως απεδείχθη και στον αγώνα του Νίμπουρκ, όπου έδωσαν το «παρών» οπαδοί από την Ελλάδα, αλλά και από διάφορες χώρες της Ευρώπης, παραμένει σταθερά η μεγαλύτερη ισχύ της «Βασίλισσας». Γι’ αυτό τον κόσμο μιλάει διαχρονικά όλη η υφήλιος.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…

Η τιμή εκκίνησης των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή εως Δευτέρα.

-Την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 28/03) από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»  (10:00 το πρωί έως το ημίχρονο του αγώνα)

– Από το PARKING P5 (16:30 έως το ημίχρονο αγώνα)

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)