Ανακοίνωση για ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο, 25/02. 17:00) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει τους φίλους της, ότι στο περιθώριο του αγώνα θα στηθεί «αποκριάτικο πάρτι», με πρωταγωνιστές κυρίως τους λιλιπούτειους οπαδούς της ομάδας. Για το λόγο αυτό, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα βρίσκονται και θα διασκεδάσουν τους «Ενωσίτες», μικρούς και μεγάλους, και o PandaPandou και ο Bompiras.

Στους τυχερούς οπαδούς, που θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση θα διανεμηθούν και μάσκες με τη φιγούρα των «κιτρινόμαυρων» μασκότ.

Επισημαίνεται, ότι ανήμερα των αγώνων  τα ταμεία του ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

– Online από αυτή τη σελίδα.

– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά.