Ανακοίνωση για ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 13 Μαρτίου, ώρα 17:00) για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κορυφώνεται. Τις τελευταίες ώρες οι ροές φίλων της ΑΕΚ – σε Γραφεία και Διαδίκτυο-  αυξάνουν.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι οπαδοί της ΑΕΚ να σπεύσουν να προμηθευτούν το συντομότερο εισιτήρια για τις θέσεις, που επιθυμούν. Κυρίως δε, να σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήρια, ώστε να αποφύγουν την ενδεχόμενη ταλαιπωρία ανήμερα του αγώνα, καθώς ο αστυνομικός έλεγχος με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα είναι εξονυχιστικός, ενώ απαιτείται και η προσκόμιση ΑΜΚΑ.

 Η προπώληση γίνεται κανονικά μέσω του Διαδικτύου είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr), είτε μέσω της viva.gr.  Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ καθημερινά (Γραφείο Operation από τις 11:00 έως 17:00, στην αίθουσα Τύπου, τηλ. 210-6896793), ενώ η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα VIP. Τα Γραφεία θα είναι ανοικτά και το Σάββατο (12/03) από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα Press.

Συνεχίζεται η προπώληση από το Διαδίκτυο (aekbc.gr και viva.gr), ενώ εισιτήρια θα πωλούνται τρεις (3) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ Parking P1 & Μπάσκετ Parking P5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι έχουν απομείνει και εισιτήρια για τις θέσεις Baseline, αλλά για να τα προμηθευτεί κάποιος θα πρέπει να επισκεφτεί τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (καθημερινά 11:00-17:00, Σάββατο 10:00-17:00)

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, 11:00 – 17:00 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION)

*Online από αυτή τη σελίδα.

*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)

*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.