«Ακόμη ένα επεισόδιο…»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, μίλησε για την αυριανή (26/01) αναμέτρηση με ΠΑΟΚ:

«Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το ματς του Κυπέλλου. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα ρόστερ των δύο ομάδων και θα είναι μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση. Θα το χαρακτήριζα ως ακόμη ένα… επεισόδιο στις «μονομαχίες» ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα τελευταία τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο BCL, και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Από την πλευρά μας, και με τα συνεχόμενα ματς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες είναι να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή τους εμφάνιση. Χρειάζεται συγκέντρωση, όχι μόνο στο να ελέγξουμε τον αγώνα στο τεχνικό κομμάτι, αλλά και στο συναισθηματικό κομμάτι.

Με την προσθήκη των Θίοντορ, Τζέιμς, είμαστε πιο δυνατή ομάδα. Ο Ντελρόι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις από πέρσι. Είναι πιο εύκολη η προσαρμογή του, ωστόσο παίζει εκτός θέσης, καθώς καλύπτει το κενό του Καββαδά. Από την άλλη, ο Θίοντορ προσπαθεί να βρει την αγωνιστική του φόρμα. Τα πάει πολύ καλά, είναι ένας έμπειρος και ταλαντούχος παίκτης.

Είμαι ευτυχισμένος από την συμπεριφορά τους και την προσέγγιση τους στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή και το αυριανό ματς δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε παίξει έως τώρα».