Ακόμη 3.000 εισιτήρια για το F4

H πιο μεγάλη στιγμή της «Βασίλισσας», μετά το 2001, το Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, εξακολουθεί να «κλέβει την παράσταση» στη καθημερινότητα του κάθε «Ενωσίτη», ειδικά μετά την ευχάριστη εξέλιξη με το ποδόσφαιρο, και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, από το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ.

Το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει από την πλευρά του την στήριξη των οπαδών της το διάστημα 4 έως 6 Μαϊου, αφού όπως έχει αποδειχθεί κατά κόρον συνιστά πάντα τη δύναμή του.

H AEK Β.C. ενημερώνει, ότι έχουν μείνει αδιάθετα μόνο 3.000 εισιτήρια. Οι οπαδοί της ΑΕΚ πρέπει να σπεύσουν να τα προμηθευτούν έγκαιρα, ώστε να μη χάσουν χρόνο και μη ταλαιπωρηθούν την τελευταία στιγμή. Εισιτήρια υπάρχουν ακόμη στις Θύρες 103, 107, 105, 123, 129, 125, 128, 101, 109.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν πρέπει να πετάμε τα εισιτήρια-πακέτο των δύο ημερών. Ισχύει το ίδιο και για Παρασκευή και για Κυριακή.

Ανοικτά παραμένουν τα εκδοτήρια στον Σταθμό «Ειρήνη».

Συνεχίζεται επίσης η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Σ’ αυτή τη φάση δεν διατίθενται εισιτήρια για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο, ήτοι εισιτήρια και των 2 ημερών μαζί. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

–              Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση.

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

–              Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

–              Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).

–              Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html, ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια.