«Αγαπώ τους Έλληνες»

Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και νυν της Μούρθια, Σάρλον Κλούφ μίλησε στο aekbc.gr και δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε στην αγαπημένη του Ελλάδα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους ανθρώπους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες της καριέρας μου το πέρασμα από το Ρέθυμνο» τόνισε αρχικά ο Σάρλον Κλούφ που είχε περάσει πριν από τρία χρόνια από την ομάδα του Ρεθύμνου.

Μιλώντας στο aekbc.gr για το παιχνίδι της Παρασκευής με την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ότι δεν τον προβληματίζει το κατάμεστο γήπεδο από 20.000 φίλους της Ένωσης.

«Είτε είναι 50.000, είτε 1000 οι θεατές δεν παίζουν μπάσκετ και δεν μπορούν να μας επηρεάσουν. Εμείς ήρθαμε για να νικήσουμε και να παίξουμε δυνατά. Το θυμάμαι το γήπεδο, γιατί είχα παίξει και τότε ως αντίπαλος. Είναι πολύ μεγάλο και επιβλητικό και οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί. Ανυπομονώ να το ξαναζήσω».

Όσο για το τι δεν ξεχνάει από την Ελλάδα;

«Τη φιλοξενία των Ελλήνων και ιδιαίτερα στην Κρήτη, αλλά και το απίθανο κοτόπουλο σουβλάκι. Αγαπώ τους Έλληνες και αγαπώ και την Κρήτη. Είναι χαρά μου που ξαναβρίσκομαι στη χώρα σας» κατέληξε.