ΑΕΚ – Βηθλεέμ για την Παλαιστίνη

Οι Έφηβοι της ΑΕΚ επικράτησαν σήμερα 92-66 της Βηθλεέμ σε φιλική αναμέτρηση στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο της ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης.

Πριν να ξεκινήσει η αναμέτρηση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του ιστορικού εφόρου των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ ΒC, Ευάγγελου Δερμανούτσου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

Διαιτητές: Καραβίτης, Θεοδωρόπουλος, Λαζαρίδης

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 50-29, 61-48, 92-66.

ΑΕΚ (Χατζής): Τίγκας 3 (1), Σπύρογλου 13 (1), Ματσούκης 22 (6), Πράπας 20 (2), Ιωάννου 12 (2), Μιχαήλ 2, Ζαρκαδούλας 6 (2), Τσουργιάννης 6, Πετρόπουλος 3 (1), Κωνσταντέλος 2, Πασχαλίδης 3.

Βηθλεέμ (Αμπού Τζαμπέρ): Έιντε 18 (3), Αμπντάλα 21, Φρέις Χ 3, Φρέις Φ 12., Ταλγκιέχ, Ελ Χαντίντ 1, Ανάνι 11, Καναουάτι, Σακακένι, Ταφέκ.

*Από πλευράς Διοίκησης της ΑΕΚ BC, το «παρών» έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος Χάρης Κουτάς, ενώ παραβρέθηκε και ο Τιμ Μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας.

*Τα έπαθλα από την Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών και τη Βηθλεέμ, έλαβαν από πλευράς ΑΕΚ, ο μάνατζερ των Τμημάτων Υποδομής, Νίκος Μανώλας και υπεύθυνος ασφαλείας Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

*Οι Τσαλμπούρης, Μωραίτης και Ρογκαβόπουλος, που θα στελέχωναν την ομάδα U21 δεν έδωσαν το «παρών», αφού έπρεπε να μετάσχουν στην προπόνηση της Ομάδας των Ανδρών, η οποία έχει πληγεί από την κακοδαιμονία, ήτοι από τις απουσίες παικτών.