ΑΕΚ – Πανιώνιος με 5 ευρώ και εκπλήξεις

Το ακροτελεύτιο «άρθρο» του χρυσού «βιβλίου» με τίτλο «2018», από τα πιο ένδοξα της σύγχρονης Ιστορίας της «Βασίλισσας», καταγράφεται το ερχόμενο Σάββατο (29/12, 19:00) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της betshop.gr Basket League και η παρουσία του κόσμου της κρίνεται επιβεβλημένη.

Είναι απαραίτητο να είμαστε όλοι εκεί, για να γιορτάσουμε με νίκη το 2018, που «ψυχορραγεί», αλλά πρόλαβε να «πυρπολήσει» τις καρδιές μας με την ανείπωτη έκσταση της κατάκτησης δύο τροπαίων, του Κυπέλλου Ελλάδος και του Basketball Champions League.

Εκτός της δράσης με τα «3ποντα Κάλαντα» για το Ίδρυμα Μητέρα, η ΑΕΚ BC θα διοργανώσει μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει τις Παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Με τον «Αη Βασίλη» και τον Panda Pandou να διασκεδάζει τους μικρούς φίλους μας και να τους μοιράζει παραδοσιακά εδέσματα από τις εταιρίες «Γιώτης» και «Στεργίου». Μπαλόνια και δώρα θα προσφέρονται στους εκλεκτούς «προσκεκλημένους» μας, καθώς και μάσκες Panda Pandou, και εορταστικά μπλουζάκια.

Παράλληλα, η ΑΕΚ για άλλη μία φορά θα φιλοξενήσει πρόσφυγες του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα της Εκκλησίας της Ελλάδος.

OΛΟΙ ΜΑΖΙ να χειροκροτήσουμε τους αθλητές μας για όσα σπουδαία χαρήκαμε τον Φλεβάρη και τον Μάη…

Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και η τιμή εισιτηρίου για τον αγώνα είναι 5 ευρώ για όλες τις θέσεις (εκτός από τις Θύρες 125, 126, 128, courtside και baseline).

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

– Η ηλεκτρονική πώληση ticketmaster hellas καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).