ΑΕΚ – Ούνιξ αύριο στο ΟΑΚΑ

«Πρεμιέρα» μπροστά τον κόσμο της ετοιμάζεται να κάνει αύριο (Τρίτη, 19/09), η «Βασίλισσα», η οποία υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

H αναμέτρηση, που συνιστά δυνατή πρόβα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ξεκινήσει στις 19:30, και θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 4HD.

Εισιτήρια μπορούν να παραλάβουν οι οπαδοί της ΑΕΚ μέχρι τις 18:00 σήμερα από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο ΟΑΚΑ, και κατόπιν διαδικτυακά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
      

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Και στον αγώνα αυτόν είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την αγορά των εισιτηρίων. Την κάρτα μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής www.aek.gr, είτε από τα εκδοτήρια της ΑΕΚ B.C. στο ΟΑΚΑ, κατά την αγορά των εισιτηρίων.

Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

Η ΑΕΚ Β.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας, σε κάθε περίπτωση να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους.

Η AEK B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να γνωρίζουν το νούμερο ΑΜΚΑ, και το νούμερο ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ (Εφόσον δεν έχουν την κάρτα μαζί τους).